Obavještenje

ZAKLJUČAK

SA RODITELJSKOG SASTANKA 2 I 3 PRIPREMNOG ODJELJENJA

Dana 11. februara ove godine održan je roditeljski sastanak pripremnog 2 i 3 odjeljenja, kome su prisustvovali direktorica Vanja Pantović, predsjednica Savjeta roditelja Gordana Stevanović, te roditelji g-din Vučeljić i g-đe Pejović, Radoman, Karadžić.

Tom prilikom su se roditelji upoznali sa planovima i organizacijom predstojećih svečanih koncerata povodom proslave 15 godina rada Baletske škole „Princeza Ksenija“, koji će se održati 13. i 14. marta na velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta. Za svaku učenicu koja učestvuje u programu Škola je obezbjedila četiri besplatne karte za koncerte koji če se održati 14. marta sa početkom u 12 i 14 časova. Neophodno je da roditelji dostave spisak gostiju. Roditelji su takođe pozvani da prisustvuju Svečanoj akademiji koja će se održati 15. marta sa početkom u 20 časova, kako bi dali svoj doprinos svečanoj atmosferi.

Prisutni su takođe informisani, da učenice pripremnih razreda do sada nisu učestvovale na koncertima koje je priređivala Škola, pa su oni kao roditelji bili oslobođeni plaćanja mjesečnih obaveza za potrebe fundusa, koje plaćajau roditelji svih starijih razreda. Škola će kao i do sada angažovati djevojke koje će se brinuti o učenicama tokom njihovog boravka u prostorijama CNP-a.

Direktorica je po prvi put ove godine dala prijedlog da i učenice pripremnih razreda 3 i 4 uzmu učešća u predstojećim koncertima i na taj način uveličaju važan jubilej. S obzirom da Škola ima ogromne izdatke oko organizacije proslave, roditelji su zamoljeni da djelimično učestvuju u kupovini kostima, koje će njihova djeca nositi.

Prisutni roditelji su se saglasili sa prijedlogom da njihova djeca uzmu učešća u proslavi godišnjice i da do 20. februara uplate iznos od 25 eura, za kupovinu kostima.

Predsjednica Savjeta roditelja Gordana Stevanović, s.r.