PLAN REALIZACIJE PROJEKTA PEPELJUGA 2017

BAR

UVERTIRA

Poštovani roditelji,

 

Srdačno Vas pozdravljamo u nadi da ćemo i ovaj projekat predstave Pepeljuga  realizovati uspješno kao i svaki do sada. Pred Vama je plan i program realizacije predstave, pa Vas stoga molimo da se pridržavate istog .

 

 

NEDJELJA , 03.12.2017-CNP

15:30h     OKUPLJANJE ISPRED TEATRA

16:00h     GENERALNA PROBA

17:00 h    PREDSTAVA

 

Nakon predstave djecu preuzeti  ispred službenog ulaza CNP-a.

 

 

NAPOMENA:

  1. Djecu dovesti sa puštenom uvijenom kosom.Spakujte im crne šnalice. Djeca da budu obučena u bijeli donji veš, baletske hulahopke. Spakujte im  vodu  i vlažne maramice.

 

VAŽNO:

 

 

  1. Djeca moraju voditi računa o kostimima :

-ne gaziti kostim,

-ne kidati dekoraciju i ukrase sa istog,

-molimo naglasite djeci da su kostimi skupocjeni i da treba da se  prema njima odnose sa dužnim postovanjem. Svako nepoštovanje ove molbe vaspitači će evidentirati.

 

  1. Po završetku predstave, djeca će se po razredima dovoditi na službeni ulaz, pa Vas stoga Molimo da takav red i napravite, da bi vaspitači mogli zabilježiti da ste preuzeli dijete.

 

 

 

 

Poštovani roditelji,

Zbog velikog zalaganja svih učesnika u realizaciji ovog velikog poduhvata i odgovornosti prema svim učesnicima , kao i bezbjednosti važno je da djevojčice u najvećoj discipline doprinesu radosnom trenutku premijere i repriza naše zajedničke  predstave. Bićemo prinuđeni da nedisciplinovane učenice udaljimo sa predstave sa sledećeg izvođenja.

 

 

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili vam nešto nije jasno možete se obratiti  na  kontakt telefon:

 

-Ljiljana Kukić  063206851